DATEN EN COVID-19

We kunnen er helaas niet omheen. De nieuwe corona maatregelen treffen ons allemaal. In deze moeilijke tijd willen we er toch voor zorgen dat singles elkaar nog kunnen ontmoeten op een manier die volledig coronaproof is.

We zorgen ervoor dat elke klant zich comfortabel voelt door een volledig persoonlijke aanpak. Dit betekent dat de kennismaking altijd gebeurt op 1,5 meter afstand in een goed geventileerde ruimte. Natuurlijk zorgen wij voor een lekkere koffie.

 

Er wordt voor gezorgd dat alle dates altijd volledig coronaproof zijn geregeld en zijn afgestemd op ieders wensen en voorkeuren.

DE LEUKSTE CORONAPROOF DATES OP EEN RIJTJE
ANTWERPEN
VAN GOGH EXPO

Tot en met Januari is er in de Waagnatie de tentoonstelling Van Gogh The Immersive Experience te zien. Tijdens deze tentoonstelling waan je je in één van zijn bekendste schilderijen. Van Gogh was een romanticus, wie weet bloeit hier de liefde op. 

CHOCOLATE NATION

Ben je een echte chocolade freak, dan is Chocolate Nation de perfecte date. In dit museum vind je alles over chocolade en de chocolade hoofdstad van de wereld. Mocht dat niet genoeg zijn, kunnen jullie ook meedoen met een chocolade workshop.

BIER PROEVERIJ

Wie zo nu en dan van een drankje houdt kan terecht bij brouwerij Het Anker in Mechelen of De Koninck in Antwerpen. Naast een bezoekje of rondleiding kun je hier natuurlijk ook een kleine proeverij doen. Misschien helpt dat biertje om het ijs te breken.

ZATERDAG MARKT

Voor wie in het weekend graag de deur uit gaat, is de zaterdag markt op het Theaterplein een gezellige optie. Hapjes en drankjes zijn er in overvloed. Persoonlijke tip: je haalt hier de lekkerste pannenkoek met geitenkaas en honing en de perfecte Turkse thee, ideaal voor een lunch met z’n tweeën.

VLAANDEREN
KUNSTHAL GENT

De kunsthal in Gent biedt dit najaar verschillende tentoonstellingen, dus voor ieder wat wils. Mocht je nou met een kunst liefhebber op date gaan, dan is dit een echte aanrader.

GENT BRUGSE MEERSEN

Even weg van alle drukte? Kom tot echt diepe gesprekken in de natuur. Bij de Gent Brugse Meersen zijn meerdere wandelroutes te lopen en te fietsen. Omringd door de mooie najaarskleuren springt de vonk misschien wel over.

KOOKWORKSHOP

Voor een actieve date waarbij je echt moet samenwerken, is Gezond Koken In Gent misschien een leuk idee. In het najaar kun je hier verschillende kookworkshops volgen samen met je date. In Oktober staat er "herfst in een potje" op het menu.

BOOTCAMP

Hou je van een sportieve uitdaging? Neem je date dan mee naar een bootcamp. Juist in deze tijd is het goed om in beweging the blijven. In de frisse buitenlucht komen jullie vast tot goed gesprekken. 

WEST VLAANDEREN
RODE DOPHEI RESERVAAT

In Brugge bevindt zich het Rode Dopheide reservaat. In dit gebied is de rode dophei te vinden, maar vergis je niet want ze zijn paars van kleur. In deze heidevelden komen jij en je date zeker tot rust. En met de wandelroutes blijven jullie ook nog eens in beweging.

BOWLINN BRUGGE

Als het weer te slecht is om te wandelen, dan is bowlen zeker een optie. Bij BowlInn Brugge kunnen jij en je date de strijd met elkaar aangaan. Wie weet moet je date jou wel trakteren op een drankje.

BOOT TOCHT

Wil je Brugge eens op een andere manier leren kennen? Brugge staat bekend om haar wateren. Een boottocht is dan natuurlijk niet ver gezocht. Tijdens het varen zullen er genoeg dingen te zien zijn om het gesprek op gang te houden. 

KOOKWORKSHOP

Ook in Kortrijk kun je kookworkshops volgen. Bij de Stuyverij in Kortrijk kun je kiezen uit verschillende gerechten van verschillende keukens. Daar zit zeker wat tussen voor jou en je date.

VLAAMS BRABANT
SCHAATSEN

Helaas gaan veel winterse activiteiten dit jaar niet door. Om toch wat mee te krijgen van de winterse gezelligheid is schaatsen zeker een geslaagd uitje. Samen vallen en opstaan zal er voor zorgen dat jullie elkaar echt leren kennen. En wist je dat je bij Ijsbaan Leuven ook kunt disco schaatsen? 

ALPACA WANDELING

Mocht je een liefde voor dieren hebben, dan is een alpaca wandeling echt iets voor jou. Tussen Brussel en Gent vind je Alpaca Bambrugge. Hier leer je niet alleen elkaar kennen, maar ook deze grappige en eigenwijze dieren.

KOEBOS LEUVEN

Het Koebos is gelegen naast Leuven en heeft meerdere wandelroutes te bieden. Dit gebied is rijk aan verschillende bloemsoorten. Door het warme najaar zijn er vast nog wel wat gekleurde bloemen te spotten.

WANDELEN BIJ BRUSSEL

Wil je wat dichter bij Brussel wandelen? Dan is Rotte Gaten een mooi stukje natuur. Dit gebied maakt deel uit van de groene vallei. Deze rustige omgeving biedt de kans om tot echt diepe gesprekken te komen en jezelf te laten zien.

LIMBURG
DE JAPANSE TUIN

Hasselt heeft de grootste Japanse tuin van Europa. In deze tuin is genoeg te zien en te doen, dus genoeg gespreksstof voor een gezellige wandeling.

MODEMUSEUM HASSELT

Houden jullie allebei van mode? Dan is het modemuseum the place to be. Een gedeeltelijke interesse is een goed startpunt voor een eerste date, dit nodigt elkaar uit om jezelf te laten zien. Wie weet vinden jullie nieuwe interesses voor een tweede date.

NATUURGEBIED DE KIEWIT

Natuur gebied "De Kiewit" is gelegen net buiten Hasselt. Ook dit stukje natuur biedt veel wandel- en fietsroutes met wel duizend vijvers. Hier kun je samen gerust nog de laatste zonnestraaltjes meepakken.

BOEREN MARKT

Hou je het graag low key, dan is een lokale markt altijd een goede keuze. Wil je eens een andere markt uit proberen? Elke eerste zaterdag van de maand is er de boerenmarkt in Hasselt. Hier vind je lokale producten van lokale boeren. Als je niet uit Hasselt komt is dit een leuke manier om de stad samen te ontdekken.

SOCIAL

facebook.png
instagram.png

CONTACT

02 400 77 85

HOOFDKANTOOR

Grote Pieter Potstraat 1

2000 Antwerpen

LOCATIES

Antwerpen

Gent

Brussel

Hasselt

Leuven

Brugge 

Kortrijk

Copywright © 2020 Ciao Personal Matchmaking

Privacy Policy 

Algemene Voorwaarden

NIEUWSBRIEF

Ontvang exclusieve dating tips en interessante aanbiedingen