top of page

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Marc 

"Een geweldige ervaring. Ik ben ondertussen al een jaar samen met Sandra. We drinken nog elke keer bij de Italiaan een glaasje prosecco zoals op de eerste date!"

"Een geweldige ervaring. Ik leerde vier dames kennen en de vierde keer schoot Cupido raak. Ik ben zelf avontuurlijk, sportief en een echte levensgenieter. Ik heb twee zonen uit een vorig huwelijk en was echt op zoek naar iemand die dit begreep. Toen ik Sandra ontmoette voelde ik bijna meteen dat het goed zat. Zij was net als ik gescheiden en had kinderen uit een vorig huwelijk. Naast veel raakvlakken en gemeenschappelijke interesses voelde ik meteen dat dit de vrouw was waar ik naar zocht. We hebben een fantastische date gehad en bestellen nu nog altijd een glaasje Italiaanse prosecco als we gaan eten zoals op onze eerste date!"

58 jaar, Antwerpen 

Stefan

 “Als ondernemer heb ik heel weinig tijd om te daten. De efficiënte en aangename manier van werken kan ik erg appreciëren."

"Als ondernemer heb ik heel weinig tijd om een nieuwe liefde te ontmoeten. Via via kwam ik terecht bij Ciao en na het eerste gesprek was ik meteen overtuigd. De efficiënte en aangename manier van werken zijn punten die ik enorm apprecieer. Momenteel heb ik al drie fijne dates achter de rug. Nog geen match, maar ik ben er zeker van dat één van de volgende dates er ‘boenk’ op zal zijn."

42 jaar, Leuven 

Sofie

Bij Ciao maken ze hun beloftes waar, geven ze goede en eerlijke feedback en weten ze van aanpakken!”

33 jaar, Antwerpen

"Ik heb altijd gedacht een leuke man tegen te kunnen komen door mijn oren en ogen goed open te houden. Maar iedere leuke man die ik tegenkwam was of bezet of we hadden geen klik. Uiteindelijk schreef ik me in bij Ciao en wat een succes! Bij Ciao maken ze hun beloftes waar, geven ze goede en eerlijke feedback en weten ze van aanpakken! Ik heb nu een leuke man leren kennen waarmee het goed klikt en we zijn inmiddels al 4 maanden gelukkig samen."

Frederik

"Wat altijd gaat bijblijven over Ciao is toch wel de enorme betrokkenheid die jullie hebben getoond. Jullie hebben mij laten inzien dat er meer is dan alleen een perfect plaatje."

Ik blijf het toch iets vreemds vinden om via een datingbureau mijn droomvrouw te hebben gevonden. Maar wat mij altijd gaat bijblijven over Ciao is toch wel de enorme betrokkenheid die jullie hebben getoond. Jullie hebben mij laten inzien dat er meer is dan alleen een perfect plaatje. De eerste date was misschien dan wel niet wat ik had verwacht, maar het bleek achteraf een schot in de roos. Kortom, jullie hulp heeft mij de ogen geopend en mij een nieuwe liefde gegeven. Dank daarvoor!"

51 jaar, Hasselt 

Laura

"De experts van Ciao nemen echt de tijd voor je. Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!"

De experts van Ciao nemen echt de tijd voor je. Na iedere date was er sprake van een feedbackmoment. Ze overlopen de date met je en geven zorgvuldig tips. Je steekt er veel kennis en ervaring van op. Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!

36 jaar, Leuven

Kaat

"Mijn matchmaker stelde mij meteen al op mijn gemak. Ze was erg begripvol en had een luisterend oor. Het voelde alsof we al jaren vriendinnen waren!"

28 jaar, Brussel

"Mijn matchmaker stelde me meteen op m’n gemak. Ze was erg begripvol en luisterde aandachtig naar m’n verhaal. Het voelde alsof we al jaren vriendinnen waren! Ze was motiverend en gaf me dat extra zetje. Een sprong in het diepe, maar met houvast."

Inge

"De matchmakers zijn empathisch en motiverend. Ik raad deze organisatie zeker aan!"

41 jaar, Gent

Vier jaar geleden ben ik na een gelukkig huwelijk mijn man verloren. Dit viel mij best zwaar en ik dacht dat ik nooit meer een nieuwe partner zou kunnen vinden. Na een tip van een vriendin ben ik bij Ciao beland. En wat ben ik blij dat ik dit avontuur ben aangegaan! Het team heeft mij met open armen ontvangen en mij begeleidt tijdens de gehele weg tot het vinden van mijn partner. De matchmakers zijn empathisch, motiverend en geven eerlijke feedback. Ik raad deze organisatie zeker aan!"

Gert

"Na mijn scheiding had ik niet meteen behoefte aan een andere vrouw. Maar na verloop van tijd miste ik toch wel het gezelschap van een partner. Ik heb mij dan ook ingeschreven bij Ciao. Het team heeft mij heel erg geholpen."

"Na mijn scheiding had ik niet meteen behoefte aan een andere vrouw. Ik had wat tijd voor mezelf nodig. Maar na verloop van tijd miste ik toch wel het gezelschap van een partner. Ik heb me dan ook ingeschreven bij Ciao. Het team heeft me écht geholpen op verschillende vlakken. Eerst en vooral hebben ze me door middel van coaching een duidelijk beeld helpen vormen van wie ik ben en waar ik behoefte aan heb. Ik vind het fantastisch dat er bij het team van Ciao ruim de tijd genomen wordt om je beter te leren kennen. Je hebt nooit het gevoel ‘gepusht’ te worden. Het heeft een aantal maanden geduurd maar ik heb nu een nieuwe vriendin en het gaat fantastisch tussen ons. Ik wil iedere single die op zoek is naar een persoonlijke en kwalitatieve service aanraden zich in te schrijven bij Ciao!"

46 jaar, Gent

Wouter

"De vierde ontmoeting was het raak en ben ik de liefde van mijn leven tegengekomen! We zijn beiden van mening dat Ciao een mooie ervaring biedt en een ontdekking is die we iedere single toewensen!"

38 jaar, Brugge

"Na drie ontmoetingen met hele leuke dames via Ciao bleef ik de hoop hoog houden de juiste tegen te komen. De dates waren erg leuk en inzichtgevend. De vierde ontmoeting was het raak en ben ik liefde van mijn leven tegengekomen! We zijn beiden van mening dat Ciao een mooie ervaring biedt en een ontdekking is die we iedere single toewensen!"

An

"Het Ciao team gaf mij opnieuw het vertrouwen en de zelfzekerheid om te

gaan daten!"

51 jaar, Gent

"Vanaf bij de start voelde ik me thuis bij Ciao. Ze zijn zeer betrokken, oprecht en leven echt met je mee gedurende het hele datingproces. Ze gaven me het vertrouwen om weer te gaan daten en vooral om dit te zien als iets leuk en spannend! Het heeft even geduurd maar ik ben nu al een tijdje samen met een geweldige man die me ongelooflijk gelukkig maakt. Heel erg bedankt Ciao Team!"

bottom of page