Datingbureau en relatiebemiddeling.

Het beste relatiebureau in Leuven en omstreken

Wij vinden uw droompartner in Brussel of Vlaams Brabant

Ik ben ondertussen al een jaar samen met Sandra. We drinken bij de Italiaan nog elke keer een glaasje prosecco zoals op onze eerste date!

Marc (58) Antwerpen

De experts van Ciao maken écht tijd voor je. Je wordt heel goed opgevolgd.

Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!

Laura (36) Leuven

Na mijn scheiding miste ik het gezelschap van een partner. Ik heb me dan ook ingeschreven bij Ciao. Het team heeft mij heel hard geholpen.

Gert (46) Gent

WIJ VINDEN UW DROOMPARTNER

CIAO PERSONAL MATCHMAKING

Is het zoeken naar uw ideale partner een hele beproeving, of heeft u hiervoor niet altijd voldoende tijd?

Dan is ons relatiebureau de ideale oplossing voor u! Wij nemen het zware werk van u over en gaan in Brussel, Leuven en de rest van Vlaams-Brabant op zoek naar uw droompartner!

Professioneel datingbureau en relatie bureau.

WAAROM CIAO?

Bij Ciao staat een persoonlijke aanpak centraal. Wij gaan op zoek naar die speld in de hooiberg die het best bij u past. Onze ontzettend gemotiveerde matchmakers halen alles uit de kast om uw droompartner te vinden. Wij hebben niet voor niets het grootste slaagpercentage van alle relatieburaus in België. Bij Ciao Matchmaking zit u zeker goed!

Enkele coronaproof dating tips in Vlaams-Brabant!

SCHAATSEN

Helaas gaan veel winterse activiteiten dit jaar niet door. Om toch wat mee te krijgen van de winterse gezelligheid is schaatsen zeker een geslaagd uitje. Samen vallen en opstaan zal er voor zorgen dat jullie elkaar echt leren kennen. En wist je dat je bij Ijsbaan Leuven ook kunt disco schaatsen? 

ALPACA WANDELING

Mocht je een liefde voor dieren hebben, dan is een alpaca wandeling echt iets voor jou. Tussen Brussel en Gent vind je Alpaca Bambrugge. Hier leer je niet alleen elkaar kennen, maar ook deze grappige en eigenwijze dieren, je beleeft gegarandeerd een interessante date! 

KOEBOS LEUVEN

Het Koebos is gelegen naast Leuven en heeft meerdere wandelroutes en  prachtige natuur te bieden. Dit gebied is rijk aan verschillende bloemsoorten. Door het warme najaar zijn er vast nog wel wat gekleurde bloemen te spotten. Laat je betoveren door de natuur en hopelijk ook door je date.

WANDELEN BIJ BRUSSEL

Wil je wat dichter bij Brussel wandelen? Dan zijn de Rotte Gaten een mooi stukje natuur. Laat je niet misleiden door de naam. Dit gebied maakt deel uit van de groene vallei en is echt prachtig. Deze rustige omgeving biedt de kans om tot echt diepe gesprekken te komen en in alle rust je date beter te leren kennen.

Klaar om je droompartner te ontmoeten?

CONTACT

HOOFDKANTOOR

LOCATIES

NIEUWSBRIEF

02 400 77 85

Grote Pieter Potstraat 1

2000 Antwerpen

Copywright © 2020 Ciao Personal Matchmaking

Privacy Policy 

Algemene Voorwaarden

facebook.png
instagram.png

Ontvang exclusieve dating tips en interessante aanbiedingen