Datingbureau en relatiebemiddeling.

Het beste relatiebureau in Gent

Persoonlijke relatiebemiddeling in Oost-Vlaanderen

Ik ben ondertussen al een jaar samen met Sandra. We drinken bij de Italiaan nog elke keer een glaasje prosecco zoals op onze eerste date!

Marc (58) Antwerpen

De experts van Ciao maken écht tijd voor je. Je wordt heel goed opgevolgd.

Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!

Laura (36) Leuven

Na mijn scheiding miste ik het gezelschap van een partner. Ik heb me dan ook ingeschreven bij Ciao. Het team heeft mij heel hard geholpen.

Gert (46) Gent

WIJ VINDEN UW DROOMPARTNER

CIAO PERSONAL MATCHMAKING

Ondervindt u moeilijkheden bij het zoeken naar uw droompartner, of heeft u hier simpelweg geen tijd voor?

 

Geen zorgen! Ciao Matchmaking staat voor u klaar en neemt deze taak graag over! Wij gaan door middel van persoonlijke relatiebemiddeling op zoek naar de partner van uw dromen.

We leren elkaar kennen, organiseren meerdere fijne ontmoetingen en begeleiden u persoonlijk gedurende het gehele proces.

Professioneel datingbureau en relatie bureau.

WAAROM CIAO?

Ciao blinkt uit tussen de relatiebureaus, omdat we door een volledig persoonlijke aanpak hét verschil willen maken voor u. Want enkel door personal matchmaking volledig op maat is het mogelijk om steeds kwalitatieve ontmoetingen voor u te regelen. Bij ons datingbureau zit u zeker goed!

Enkele coronaproof dating tips in Oost-Vlaanderen!

KUNSTHAL GENT

De kunsthal in Gent biedt dit najaar verschillende tentoonstellingen, dus voor ieder wat wils. Voor kunstliefhebbers een echte aanrader. Of ook voor diegenen onder ons die hun date iets meer cachet willen geven!

GENT BRUGSE MEERSEN

Even weg van alle drukte? Geniet samen van de natuur. bij de Gent Brugse Meersen. Je vind er meerdere wandelroutes  terug om te lopen en te fietsen. Omringd door de mooie najaarskleuren springt de vonk misschien wel over.

KOOKWORKSHOP

Voor een actieve date waarbij je echt moet samenwerken, is Gezond Koken In Gent misschien een leuk idee. In het najaar kun je hier verschillende kookworkshops volgen samen met je date. In Oktober staat er "herfst in een potje" op het menu.

BOOTCAMP

Hou je van een sportieve uitdaging? Neem je date dan mee naar een bootcamp. Juist in deze tijd is het goed om in beweging te blijven. In de frisse buitenlucht komen jullie vast tot goede gesprekken én blijven jullie beiden gezond!

Klaar om je droompartner te ontmoeten?

CONTACT

HOOFDKANTOOR

LOCATIES

NIEUWSBRIEF

02 400 77 85

Grote Pieter Potstraat 1

2000 Antwerpen

Copywright © 2020 Ciao Personal Matchmaking

Privacy Policy 

Algemene Voorwaarden

facebook.png
instagram.png

Ontvang exclusieve dating tips en interessante aanbiedingen