Datingbureau en relatiebemiddeling.

Uw favoriete relatiebureau in West-Vlaanderen!

Persoonlijke relatiebemiddeling in Brugge en Kortrijk

Ik ben ondertussen al een jaar samen met Sandra. We drinken bij de Italiaan nog elke keer een glaasje prosecco zoals op onze eerste date!

Marc (58) Antwerpen

De experts van Ciao maken écht tijd voor je. Je wordt heel goed opgevolgd.

Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!

Laura (36) Leuven

Na mijn scheiding miste ik het gezelschap van een partner. Ik heb me dan ook ingeschreven bij Ciao. Het team heeft mij heel hard geholpen.

Gert (46) Gent

WIJ VINDEN UW DROOMPARTNER

CIAO PERSONAL MATCHMAKING

Wij zijn een relatiebureau, actief in Brugge, Kortrijk en de provincie West-Vlaanderen. Wij gaan op zoek gaat naar de partner van uw dromen!

Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling vinden wij iemand die écht bij u past. We leren u kennen via een kennismakingsgesprek, plannen en organiseren verschillende dates en gebruiken uw feedback om uiteindelijk de partner van uw dromen te vinden!

Professioneel datingbureau en relatie bureau.

WAAROM CIAO?

We geloven dat een hechte band met u de sleutel tot succes is in de zoektocht naar uw droompartner. Vertrouwen tussen beide partijen zorgt ervoor dat u concretere feedback kan geven, maar ook dat wij bijgevolg een beter inzicht krijgen in de persoon waar u naar op zoek bent. Een volledig persoonlijke aanpak is enorm belangrijk Bij ons datingbureau zit u zeker goed. 

Enkele coronaproof dating tips in West-Vlaanderen!

RODE DOPHEI RESERVAAT

In Brugge bevindt zich het Rode Dopheide reservaat. In dit gebied is de rode dophei te vinden, maar vergis je niet want ze zijn paars van kleur. In deze heidevelden komen jij en je date zeker tot rust. En met de wandelroutes blijven jullie ook nog eens in beweging.

BOWLINN BRUGGE

Als het weer te slecht is om te wandelen, dan is bowlen zeker een optie. Bij BowlInn Brugge kunnen jij en je date de strijd met elkaar aangaan. Wie weet moet je date jou wel trakteren op een drankje. Je ontdekt gegarandeerd hoe goed hij of zij tegen zijn verlies kan.

BOOTTOCHT

Wil je Brugge eens op een andere manier leren kennen? Brugge staat bekend om haar wateren. Een boottocht is dan natuurlijk niet ver gezocht. Tijdens het varen zullen er genoeg dingen te zien zijn om over te praten. Brugge betoverd jullie gegarandeerd beiden.

KOOKWORKSHOP

Ook in Kortrijk kun je kookworkshops volgen. Bij de Stuyverij in Kortrijk kun je kiezen uit verschillende gerechten van verschillende keukens. Daar zit zeker wat tussen voor jou en je date. Je leert elkaar al kokend kennen én je ontdekt direct zijn of haar kookskills!

Klaar om je droompartner te ontmoeten?

CONTACT

HOOFDKANTOOR

LOCATIES

NIEUWSBRIEF

02 400 77 85

Grote Pieter Potstraat 1

2000 Antwerpen

Copywright © 2020 Ciao Personal Matchmaking

Privacy Policy 

Algemene Voorwaarden

facebook.png
instagram.png

Ontvang exclusieve dating tips en interessante aanbiedingen