Datingbureau en relatiebemiddeling.

Professioneel relatiebureau in Hasselt en omstreken 

Persoonlijke relatiebemiddeling in Limburg

Ik ben ondertussen al een jaar samen met Sandra. We drinken bij de Italiaan nog elke keer een glaasje prosecco zoals op onze eerste date!

Marc (58) Antwerpen

De experts van Ciao maken écht tijd voor je. Je wordt heel goed opgevolgd.

Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!

Laura (36) Leuven

Na mijn scheiding miste ik het gezelschap van een partner. Ik heb me dan ook ingeschreven bij Ciao. Het team heeft mij heel hard geholpen.

Gert (46) Gent

WIJ VINDEN UW DROOMPARTNER

CIAO PERSONAL MATCHMAKING

Ciao is een professioneel relatiebureau dat actief is in Hasselt en de gehele provincie Limburg. Door middel van persoonlijke relatiebemiddeling begeleiden we u in de zoektocht naar de ware liefde. 

 

Onze aanpak is volledig op uw maat gemaakt. Samen vinden we uw droompartner.

Professioneel datingbureau en relatie bureau.

WAAROM CIAO?

Uw beleving en geluk is onze prioriteit. Bij ons datingbureau in Limburg zit u zeker goed. Wij gaan voor een volledig persoonlijke aanpak en staan steeds aan uw zijde. Aan de hand van feedback na elke ontmoeting komen wij steeds een stapje dichter bij uw droompartner. Wij zijn niet voor niets het relatiebureau met het hoogste slaagpercentage en klanttevredenheid. 

Enkele coronaproof dating tips in Limburg!

DE JAPANSE TUIN

Hasselt heeft de grootste Japanse tuin van Europa. Laat je betoveren door de mooie kleuren en geuren en je meevoeren naar het verre Japan. Wedden dat deze omgeving voor nét iets exotischere gespekken zorgt?

MODEMUSEUM HASSELT

Houden jullie allebei van mode? Dan is het modemuseum the place to be. Leer de do's en don'ts op gebied van mode kennen en kom meer te weten over de geschiedenis van de kledij van verschillende volkeren.

NATUURGEBIED DE KIEWIT

Natuur gebied "De Kiewit" is gelegen net buiten Hasselt. Ook dit stukje natuur biedt veel wandel- en fietsroutes met wel duizend vijvers. Hier kun je samen gerust nog de laatste zonnestraaltjes meepakken.

BOEREN MARKT

Hou je het graag low key en casual? Dan is een lokale markt altijd een goede keuze. Elke eerste zaterdag van de maand is er de boerenmarkt in Hasselt waar je gegarandeerd lekker kan rondkuieren samen.

Klaar om je droompartner te ontmoeten?

CONTACT

HOOFDKANTOOR

LOCATIES

NIEUWSBRIEF

02 400 77 85

Grote Pieter Potstraat 1

2000 Antwerpen

Copywright © 2020 Ciao Personal Matchmaking

Privacy Policy 

Algemene Voorwaarden

facebook.png
instagram.png

Ontvang exclusieve dating tips en interessante aanbiedingen