Onze aanpak is persoonlijk

en op maat gemaakt 

COVID-19

Wij houden rekening met de maatregelen die van toepassing zijn omwille van het coronavirus. Zowel tijdens het kennismakingsgesprek als bij uw dates bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn en waar u zich comfortabel bij voelt. U kan alleszins op uw twee oren slapen.

STEP BY STEP

01

KENNISMAKING

Nadat u ons telefonisch of via de website gecontacteerd hebt nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens deze afspraak lichten we onze aanpak in detail toe, leren we elkaar beter kennen en wijzen we u een persoonlijke matchmaker toe. We luisteren naar uw verhaal en stellen kritische en doortastende vragen. Op basis van een grondige persoonlijkheidsanalyse brengen we in kaart wie u bent, wat u verlangt van een relatie en hoe uw ideale partner er uitziet.

02

SEARCH

Na een zorgvuldige analyse van uw profiel, wensen en voorbije ervaringen gaan we op zoek naar uw droompartner. Ons team stelt onder leiding van uw persoonlijke matchmaker een portfolio samen van interessante, potentiële matches. We stemmen deze uiteraard steeds af op uw wensen en passen de portfolio aan waar u dat verkiest.

03

DATE

Bent u enthousiast over één of meerdere van onze singles? Dan plannen we een date in. De dag vóór deze date ontvangt u elkaars gegevens. De ontmoeting zelf stemmen we volledig af op de voorkeuren en de persoonlijkheid van zowel uzelf als van uw date. Zijn jullie avontuurlijke types? Dan regelen we voor jullie een opwindende activiteit. Houden jullie eerder van een goed gesprek met een lekker glas wijn? Dan reserveren we een gezellig restaurant. Kortom, we zorgen voor het ideale kader waarin u en uw date de tijd krijgen om elkaar te leren kennen.

04

FEEDBACK

Na iedere date zijn we heel benieuwd naar uw feedback. Op basis hiervan evalueren we het verdere verloop. Voldeed de date aan uw verwachtingen? Willen jullie elkaar nog eens ontmoeten of gaan we verder met onze zoektocht? We bieden steeds een luisterend oor, volgen u nauwgezet op en zoeken verder tot we uw droompartner gevonden hebben.

TARIEF

De samenwerking begint pas na de kennismaking en wanneer we beide vertrouwen hebben in de samenwerking. We overlopen tijdens de eerste kennismakingsgesprek onze tarief samen met u. De eerste kennismaking is steeds vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

CONTACTEER ONS

VUL HET CONTACTFORMULIER IN OF

BOEK METEEN EEN AFSPRAAK 

Strikt vertrouwelijk 

Uw gegevens zijn veilig

Antwoord binnen de 24 uur

arrow&v
arrow&v
Contacteer mij

SOCIAL

facebook.png
instagram.png

Copywright © 2020 Ciao Personal Matchmaking

CONTACT

02 400 77 85

Privacy Policy 

LOCATIES

Antwerpen

Gent

Leuven

Brussel

Hasselt

Luik

Algemene Voorwaarden