top of page
AS2A0116.jpg

 Onze aanpak is persoonlijk

en op maat gemaakt 

STEP BY STEP

01

KENNISMAKING

Nadat u ons telefonisch of via de website gecontacteerd hebt nodigen we u uit voor een vrijblijvend gesprek, in alle privacy, op ons kantoor. Er is ook de mogelijkheid om meteen online een afspraak te boeken. Tijdens deze afspraak lichten we onze aanpak in detail toe en leren we elkaar beter kennen. We luisteren naar uw verhaal en stellen kritische, doortastende vragen. Op basis van een grondige persoonlijkheidsanalyse brengen we in kaart wie u bent, wat u verlangt van een relatie en hoe uw ideale partner er uitziet.

Bij de kennismaking leggen we je het fijne uit over de werking van ons relatiebureau.

02

SEARCH

Na een zorgvuldige analyse van uw profiel, wensen en voorbije ervaringen gaan we op zoek naar uw droompartner. Ons team stelt onder leiding van uw persoonlijke matchmaker een portfolio samen van interessante, potentiële matches. We stemmen deze uiteraard steeds af op uw wensen en passen de portfolio aan waar u dat verkiest.

Onze matchmakers overleggen steeds voor elke date die we voor je regelen.

03

DATE

Bent u enthousiast over één of meerdere van onze singles, dan plannen we een date in. De dag vóór deze date ontvangt u elkaars gegevens. De ontmoeting zelf stemmen we volledig af op de voorkeuren en de persoonlijkheid van zowel uzelf als van uw date. Zijn jullie avontuurlijke types? Dan regelen we voor jullie een opwindende activiteit. Houden jullie eerder van een goed gesprek met een lekker glas wijn? Dan reserveren we een gezellig restaurant. Kortom, we zorgen voor het ideale kader waarin u en uw date de tijd krijgen om elkaar te leren kennen.

Daten is leuk. Ons relatie bureau regelt de fijnste dates voor je.

04

FEEDBACK

Na iedere date zijn we heel benieuwd naar uw feedback. Op basis hiervan evalueren we het verdere verloop. Voldeed de date aan uw verwachtingen? Willen jullie elkaar nog eens ontmoeten of gaan we verder met onze zoektocht? We bieden steeds een luisterend oor aan, volgen u nauwgezet op en zoeken verder tot we uw droompartner gevonden hebben.

Neem steeds contact op met ons datingbureau na je date zodat we aan de slag kunnen met je feedback

TARIEF

De samenwerking begint pas na de kennismaking en wanneer we beide vertrouwen hebben in de samenwerking. We overlopen tijdens de eerste kennismakingsgesprek onze tarief samen met u. De eerste kennismaking is steeds vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.

CONTACTEER ONS

VUL HET CONTACTFORMULIER IN OF

BOEK METEEN EEN KENNISMAKING

check.png

Strikt vertrouwelijk 

check.png

Uw gegevens zijn veilig

check.png

Antwoord binnen de 24 uur

AS2A0013.jpg
Boek meteen uw
kennismaking
Contacteer mij

Bedankt, wij kijken er alvast naar uit om u beter te leren kennen! 

bottom of page