5 tips voor een geslaagde date


Picknick in het park

Een date brengt bepaalde verwachtingen met zich mee. Je verwacht dat het zoals in de romantische films is maar soms slaagt dit wel wat tegen. Natuurlijk zijn zo'n films niet echt de realiteit. Maar toch hebben wij enkele leuke tips om het toch zo spannend en leuk te proberen maken. Geen stress, Je gaat geen gitaar moeten spelen en liedje moeten zingen voor je date, het zit in de kleine dingen.Uitstraling is key!

Trek iets aan waar jij jezelf comfortabel en mooi in voelt! Als jij je zelfverzekerd voelt, straal je dat ook uit. Ook heel belangrijk: neem je beste glimlach mee! Door te lachen kom je sympathieker over. En wie vindt dat nou niet aantrekkelijk!


Locatie

Een goede locatie is essentieel voor een geslaagde date! Ergens een drankje doen in een hippe wijn- of cocktailbar, een picknick in een park, een uitje naar de dierentuin of een museum zijn leuke plekken voor een eerste date. Je kan op deze manier binnen een ontspannen sfeer elkaar goed leren kennen. Een film gaan zien in de cinema raden wij af.

Je kan elkaar zo niet echt leren kennen, want praten tijdens een film is een no go.


Breek het ijs!

Verzin van te voren leuke onderwerpen om over te praten, zodat er geen awkward silences vallen. Stel paar leuke vragen aan je date, bijvoorbeeld wat zijn/haar hobby’s zijn, muzieksmaak, of je date een honden- of kattenmens is, een boekenwurm of een netflix verslaafde of houdt je date meer van avontuurlijke dingen, zoals verre reizen?

Let op: het is een date, geen interview. So keep it casual!


GSM op stil of wegleggen

Op een eerste date (en ook degene die volgen) is het leuk als je interesse in elkaar toont. Nu is het natuurlijk verleidelijk je vrienden of vriendinnen op de hoogte te houden tijdens de date, maar echt sociaal komt dat niet over. Zet je gsm dus even op stil of leg hem weg, dit zal vast gewaardeerd worden! 😉


Subtiele aanrakingen

Begin en eindig de date met een kus op de wang, je hand even op die van hem/haar leggen tijdens het praten, een snelle omhelzing tijdens het wandelen. Dit soort subtiele aanrakingen zorgen voor aantrekkingskracht en hiermee vergroot je de kans op een tweede date!