top of page

Opnieuw daten


Daten

Heb jij al lang niet meer gedatet? Weet je niet meer hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Ontdek hier wat de do’s en don’ts zijn van opnieuw daten. Onze deskundigen helpen jou graag!


BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUWE RELATIE?


Dit hangt vooral af van jouw eerdere relaties. Waarom is je vorige relatie geëindigd? Hoe lang heeft deze geduurd? Dit zijn zeker belangrijke vragen, om eens even na te gaan. Een nieuwe relatie mag zeker geen vlucht zijn van de vorige, neem altijd eerst tijd voor jezelf. Het is belangrijk dat je je durft open te stellen, dit is op latere leeftijd al iets moeilijk dan in jouw jonge jaren. Heb begrip voor elkaars verleden, iedereen draagt een andere rugzak met zich mee.


VERKEN EEN NIEUW PAD


Laat de mensen dicht rondom jou weten, dat je open staat voor opnieuw daten. MAAR, kom eens uit jouw comfortzone. Nu vind je al snel iemand online, daar was jaren geleden ondenkbaar. Voor een nieuwe relatie te vinden, moet je vooral ook meer buiten komen. Leer veel nieuwe mensen kennen, die jou misschien met nog andere mensen in contact brengen. En voor je het weet is jouw potentiële partner daar ineens. Je kan ook gerichter op zoek gaan naar een nieuwe potentiële partner, via een relatiebureau. Bij Ciao Matchmaking kan je rekenen op een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak. We leren u kennen, nemen het zware werk uit handen en zetten alles op alles om uw droompartner te vinden. Wij helpen u graag!


DURF


Ga eens een gesprek aan met iemand terwijl je aan het wachten bent op de bus, aan de bakker, in de winkel,... Gewoon een luchtig gesprekje, wie weet waar dat eindigt. Als je wordt uitgenodigd voor eender welke gelegenheid, ga! Niet altijd even gemakkelijk om alleen op dat ene trouwfeest aan te komen, maar je wordt sneller aangesproken dan dat je een plus one bij hebt.


DATEN


Via welk kanaal je ook een potentiële partner probeert te zoeken, online, relatiebureau,… Gouden regel, spreek dan snel af! Je wil namelijk geen onrealistisch beeld creëren door berichten, telefoontjes,... Bij een echte ontmoeting leer je iemand echt kennen, hoe die persoon is, hoe die er in het echt uitziet. Ga wel met niet te hoge verwachtingen op zoek. Zie een date als een kans om een leuke avond te hebben, een amusante babbel te hebben. Focus je niet te veel op dat onderdeeltje relatie. Voel het allemaal rustig aan een overhaast niets. Liefde op het eerste gezicht bestaat, maar komt niet bij iedereen voor. Wees niet te kritisch voor jezelf, maar ook niet voor de ander.


Comments


bottom of page