top of page

Datingtips voor jouw eerste date!


datingtips

Hoe kan je die eerste ontmoetingen aangenamer maken? Een vraag die we vaak te horen krijgen. Gouden tip, blijf steeds jezelf! Doe je vooral niet anders voor, vroeg of laat val je toch door de mand en dan voelt de ander zich verraden en valt het vertrouwen weg. Laat zeker jouw beste kanten zien, maar overdrijf niet.


OOGCONTACT


Het is belangrijk dat je voldoende oogcontact maakt met elkaar. Zo toon je interesse in de ander en kom je dichter bij elkaar. Als je even wat stress hebt, kan je te veel beginnen praten. Probeer dit te vermijden, het is belangrijk dat je vooral veel luistert. Zo toon je het meest interesse. Door middel van oogcontact kan je het best ook aanvoelen, wanneer wie wat zegt. Go with the flow!


LACHEN


Dit is wel één van de beste datingtips die er is, samen met de eerste. Lachen is gezond en straalt positiviteit uit. Gebruik humor, maar niet te veel. Door humor te gebruiken of te glimlachen, stel je de ander op zijn gemak. Maar ook jezelf!


EERSTE INDRUK


Kleed je netjes aan en zie er verzorgd uit. Jouw voorkomen is een belangrijk item voor een goede eerste indruk te maken. Als die eerste indruk al goed zit dan ben je al verder opweg.


SMARTPHONE


Laat deze in jouw broekzak of tas zitten. Er zit iemand bij jou die er speciaal voor jou is, verpest het niet met asociaal op je smartphone zitten. Toon interesse in jouw date!


EX


Vermijd het woordje ex. Voor de ander is dit zeker en vast geen leuk gespreksonderwerp. Je hebt nu iemand nieuw voor je, dus focus je op misschien wel jouw potentiële toekomstige partner. Leer elkaar op een rustige manier kennen, is het geen potentiële partner kan er misschien wel een mooie vriendschap uit voort groeien.


FAMILIAIR


Start jouw date niet met “hey schatje” of “hey lekker ding”, dit is een echte afknapper. Jij bent er om elkaar juist te leren kennen voor het eerst. Kom dus best niet te familiair over en houd enige afstand. Anderzijds moet je er ook opletten dat je niet te formeel overkomt. Pas ook op dat je niet een glaasje te veel drinkt.


SOLLICITATIE


Neem je tijd om elkaar te leren kennen, je moet niet meteen alles op een eerste date vertellen. Het is namelijk geen ondervraging zoals een sollicitatie. Na een verloop van tijden komen de vele vragen en antwoorden wel aan het licht. But take your time!


SEKS


Vermijd dit onderwerp best op een eerste date. Laat alles spontaan verlopen, komt het er toch van geen probleem. Maar dit is geen beste keuze als gespreksonderwerp op die eerste date. Geef elkaar ruimte en groei naar elkaar toe.


Met voorgaande datingtips ga je gegarandeerd succes maken en ander kan je nog steeds bij ons terecht. Succes!


Kommentare


bottom of page