Help, waarover moet ik praten op een eerste date?


Praten op een eerste date

Spannend! Een eerste date. Iedereen heeft dezelfde vraag voor ze het eerst op date gaan, of als het al lang geleden is. Iedere date is ook anders, je kan de ene date niet vergelijken met de andere.


Het is belangrijk dat je vooral je gesprekspartner probeert aan te voelen. Hoe gedraagt hij/zij zich en ga dan mee in hoe de ander zich opstelt. Het is vooral belangrijk dat het een leuke date wordt, dus haal leuke onderwerpen aan.


We delen onze leuke gespreksonderwerpen voor jouw persoonlijk gemaakte match graag met jullie mee.


FAVORIETE VAKANTIE


Vakanties zijn een heel breed onderwerp, voor je het weet ben je uren verder. Hoe iemand een vakantie voor zich ziet zegt ook meteen veel over die persoon. Een ideaal onderwerp voor iemand beter te leren kennen.


REDEN WAAROM HIJ/ZIJ HET MEESTE LACHT


Dan kan jij hiervan al meteen gebruik maken, maar doe het subtiel! Vervolgens kan jij ook meedelen wat jij net zo leuk vindt.


WAT IS HET LEUKSTE AAN JULLIE JOB


Leuk onderwerp, maar maak dit zeker niet te lang. Dan kan het nog wel eens saai worden, tenzij jullie heel gedreven business mensen zijn. Misschien zijn jullie wel beide echte carrièretijgers en zo niet, ander onderwerp.


Geluk


Vraag wat hem/haar het meest gelukkig maakt in het leven en vertel vervolgens ook waar jij jouw geluk vindt. Hier kan je al meteen zien of jullie op dezelfde golflengte zien op gebied van geluk vinden in het leven. Wie weet is jullie toekomstige geluk wel samen.


SPONTAAN OF EEN PLANNER


Ben je eerder een planner of vind je jezelf eerder spontaan? Dit is ook wel belangrijk om van elkaar te weten. Hopelijk vullen jullie elkaar wel aan.


BELANG IN EEN RELATIE


Vertel elkaar wat je belangrijk vindt voor een goede relatie. Dit kan zeker voor een eerste date, dan weet je meteen of jullie het hierover eens zijn of niet.


Keep it interesting!