Wat is een huwelijksbureau?


Huwelijksbureau

Er komt meer en meer concurrentie van online daten, maar wij kunnen wel zeggen dat we het meest professionele huwelijksbureau in België zijn. Ontdek waarom mensen ons het beste relatiebureau van België vinden.


HUWELIJKSBUREAUS


Eerst en vooral krijg je een persoonlijk, professionele en op maat gemaakte begeleiding, vanaf ons eerste contact. Discretie is bij ons ook een zeer belangrijk onderdeel, niemand krijgt te weten dat je gaat daten of jouw gegevens. Enkel de persoon waarmee je date. Eerst en vooral zullen wij jouw persoonlijkheid in kaart brengen aan de hand van een persoonlijkheidstest. Aan de hand hiervan kunnen wij ook jouw matches zoeken, en wat u zoekt in uw toekomstige relatie en levenspartner. Deze persoonlijkheidstest is samengesteld door onze psycholoog en seksuoloog en wordt persoonlijk geanalyseerd. Dit is helemaal anders dan online daten, zeker een aanrader! Ons huwelijksbureau/relatiebureau heeft een uitgebreid team dat jou graag helpt bij het vinden naar jouw ideale levenspartner. Lees de ervaring van onze klanten hieronder.Inge, 46 jaar “Vier jaar geleden ben ik na een gelukkig huwelijk mijn man verloren. Dit viel mij best zwaar en ik dacht dat ik nooit meer een nieuwe partner zou kunnen vinden. Na een tip van een vriendin ben ik bij Ciao beland. En wat ben ik blij dat ik dit avontuur ben aangegaan! Het team heeft mij met open armen ontvangen en mij begeleidt tijdens de gehele weg tot het vinden van mijn partner. De matchmakers zijn empathisch, motiverend en geven eerlijke feedback. Ik raad deze organisatie zeker aan!"” Marc, 58 jaar "Een geweldige ervaring. Ik leerde vier dames kennen en de vierde keer schoot Cupido raak. Ik ben zelf avontuurlijk, sportief en een echte levensgenieter. Ik heb twee zonen uit een vorig huwelijk en was echt op zoek naar iemand die dit begreep. Toen ik Sandra ontmoette voelde ik bijna meteen dat het goed zat. Zij was net als ik gescheiden en had kinderen uit een vorig huwelijk. Naast veel raakvlakken en gemeenschappelijke interesses voelde ik meteen dat dit de vrouw was waar ik naar zocht. We hebben een fantastische date gehad en bestellen nu nog altijd een glaasje Italiaanse prosecco als we gaan eten zoals op onze eerste date!" Sofie, 28 jaar

"Ik heb altijd gedacht een leuke man tegen te kunnen komen door mijn oren en ogen goed open te houden. Maar iedere leuke man die ik tegenkwam was of bezet of we hadden geen klik. Uiteindelijk schreef ik me in bij Ciao en wat een succes! Bij Ciao maken ze hun beloftes waar, geven ze goede en eerlijke feedback en weten ze van aanpakken! Ik heb nu een leuke man leren kennen waarmee het goed klikt en we zijn inmiddels al 4 maanden gelukkig samen." Laura, 36 jaar De experts van Ciao nemen echt de tijd voor je. Na iedere date was er sprake van een feedbackmoment. Ze overlopen de date met je en geven zorgvuldig tips. Je steekt er veel kennis en ervaring van op. Het is een investering in jezelf en je toekomstige partner!