Jouw persoonlijke match

Als we jou vragen wat is jouw perfecte match? Je hebt gegarandeerd wel het ideale beeld voor jou. Een hele lijst met eisen? Ja die heb je ook wel. Don’t worry, iedereen heeft die ijle lange waslijst met eisen hoe zijn/haar perfecte persoonlijk match eruit moet zien. Bij iedereen is deze anders, al een geluk!


MIJN PERSOONLIJKE MATCH


Oké nu dat lijstje. Hij/zij moet zijn? …

Persoonlijke match

Grappig

Slim

Aantrekkelijk

Ambitieus

Lief

Kinderwens

Assertief

Avontuurlijk

Behulpzaam

Betrouwbaar

Humor hebben

Eerlijk

En we kunnen nog wel uren verder gaan…


De vraag is: zijn die wensen ook wel allemaal realistisch? Gaat jouw wensenlijst jou ook effectief gelukkig maken. We kunnen er wel allen eerlijk over zijn er is bijna niemand die een partner zal vinden of gevonden heeft met al zijn/haar wensen. Nobody is perfect, maar jouw persoonlijke match bestaat zeker en vast. Het draait ook niet allemaal om de hoogtepunten. Als je een open persoon bent, dan ben je al verder op de goede weg. Het mag dan wel niet liefde op het eerste gezicht zijn, voor je het weet kan er toch een speciale klik ontstaan met jouw persoonlijke match. Het kan overal gebeuren.


Jouw wensen en verwachtingen moet je zeker niet aan de kant schuiven voor jouw “match made in heaven” te vinden. Praten met vrienden/vriendinnen kan al een heel ander standpunt vormen naar het vinden naar jouw match voor het leven. Komt de moment eraan van een eerste date? Stay with your feelings en leer hem/haar beter kennen. Voor je het weet heb jij jouw persoonlijke match gevonden.


Vergeet niet: liefde is een werkwoord!