top of page

Laat elke man voor je smelten


Verleid elke man

Wil jij de sleutel naar zijn hart vinden? Met deze 3 subtiele trucjes win je hem zeker voor helemaal voor jou.


Raar of niet, maar knipogen of een iets diepere decolleté is niet de manier om jouw droomman volledig te laten smelten. Dé manier om hem helemaal te laten wegdromen is door in te spelen op zijn emoties. De magische sleutel om dit voor elkaar te krijgen is door het geven van de juiste complimentjes.


1. Vind zijn verborgen eigenschappen


Stel, een man kan super goed gitaar spelen. Er zijn waarschijnlijk al een heleboel dames naar hem gekomen om hem een complimentje te geven over zijn gitaar kunsten. Hoogstwaarschijnlijk al zo veel dat de “betekenis” hiervan voor hem een beetje verloren is gegaan omdat hij dit al zo vaak gehoord heeft. Indien je enkel zegt: “Je kan goed gitaar spelen” dan ben je hetzelfde als alle andere dames en onthoud hij je niet. 


Maar als je het anders aanpakt en een compliment geeft over datgene dat er nét voor gezorgd heeft dat hij zo een fantastische gitarist geworden is, zal hij daar veel meer waarde aan hechten. Bijvoorbeeld als je zegt: “Ik vind het echt fantastisch dat je zo veel discipline gehad hebt om zo’n fantastische gitarist te worden.” Dit zal veel meer voor hem betekenen dan gewoon te zeggen “Ik vind dat je goed gitaar kan spelen”. Hij zal je veel langer onthouden en helemaal gecharmeerd zijn.


2. Bevestig zijn mannelijkheid


Zorg ervoor dat hij zich een échte man voelt bij jou. Dan zal hij automatisch meer bij jou willen zijn. De beste oneliner die je hiervoor kan gebruiken is “Ik voel me zo veilig als ik bij je ben”. Door dit te zeggen tegen een man voelt hij zich meteen geweldig. Meer nog hij voelt zich meteen geweldig bij jou. Elke man wil zich onmisbaar voelen. 


3. zijn stijl is fantastisch


Meestal geven mensen complimenten over fysieke uiterlijkheden. Bijvoorbeeld: “Je hebt mooie ogen”, “Je bent gespierd”, “Je hebt een mooie glimlach”…  Zeggen dat hij knap is, dat is afgezaagd. Daar kan hij eigenlijk ook weinig zelf aan veranderen en hier heeft hij geen enkele verdienste aan. Wat hij wel zelf kiest, zijn de kleren of schoenen die hij draagt. Wat je beter kan doen is hem een complimentje geven over zijn stijl. Dit is iets wat hij wél gekozen heeft. Bijvoorbeeld, “Die schoenen staan je super goed” of “Dat hemd past perfect bij je.” Zeg daar eens iets liefs over. Dit compliment zal nog lang nazinderen in zijn hoofd!


Conclusie… 


Zeg niet wat jij graag zou willen horen. Things don’t work that way. Mannen zijn en blijven een speciaal ras. Toch? ;-)Comments


bottom of page