Hoe leer je andere singles kennen?

Je hoort wel eens dat mensen geen lief nodig hebben, dus er ook niet naar zoeken. “No drama” zeggen ze dan. Dat klopt ook! Wat als al je vrienden geleidelijk aan in een relatie terechtkomen en ze steeds vaker afhaken bij het maken van plannen? Wacht je liever nog even met een relatiebureau en probeer je het zelf nog even door singles activiteiten? Helemaal geen probleem mee! Je kan wel niet ontkennen dat je graag leuke dingen doet. Toch? Daarom hebben we wat leuke single activiteiten op een rijtje gezet! Wie weet verandert jouw mindset over het single zijn wel.

single activiteiten


Ga op vakantie mét singles 


Hoe nieuwe mensen leren kennen? Zo! De laatste jaren heeft het single-reizen enorm aan populariteit gewonnen. Een vakantie voor éénbeslissers. Zo mooi verwoordt Tomeeto het. Niemand minder dan jij beslist! We begrijpen dat je er in eerste instantie misschien wat twijfelachtig tegenover staat. Wie doet daar eigenlijk aan mee? Goede vraag! “Allemaal losers en sukkels uiteraard. Waarom zouden ze anders single zijn? Of in hun eentje met hun kinderen op vakantie gaan? Haha, grapje natuurlijk, maar het vooroordeel zit diep, zo diep. In werkelijkheid is ons doelpubliek een evenredige weerspiegeling van de maatschappij. Voornamelijk gewone, normale mensen dus.” Vermeldt Tomeeto op hun website. Ongelooflijk toegankelijk dus! 


Single activiteiten in één dagje


Wil je wat rustiger beginnen door niet meteen nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een single activiteit van meerdere dagen te doen? Singles.be staat klaar voor jou! Er zijn weinig organisaties die minder begaan zijn met singles dan de deze. Een culinair uitstapje? Hebben ze in petto. Ben je meer voor de avontuurlijke daguitstapjes? Check. Of snuif je liever wat cultuur op? Ook dat bieden ze aan. Ga je toch nog liever de traditionele date-richting uit? Je zou het niet geloven, maar ook dat bieden ze aan met hun chill-out dates en cine-café avonden. All-in-one is het minste wat we daarover kunnen zeggen. Wauw! 


Wat zeg je van de (matched) speeddates, talking dinners en de talloze andere singles activiteiten van Dare to Date? Neem snel een kijkje naar wat zij voor jou in petto hebben. Een hoge matchrate en no nonsense verzekerd!


Vind je dit allemaal goed en wel, maar ben je het beu om zelf de liefde te zoeken of heb je elke single activiteit al eens uitgeprobeerd? Gelukkig zijn wij erin gespecialiseerd om de liefde voor jou te zoeken. Neem eens een kijkje bij hoe wij te werk gaan (backlink werking). Ben je helemaal overtuigd om jouw liefdesleven aan ons over te laten? (Het begin alleszins) Boek dan een vrijblijvende afspraak met één van onze professionele relatiebemiddelaars.