VIND(OPNIEUW) LIEFDE OP LATERE LEEFTIJD


Liefde op latere leeftijd

Net als zovele andere ben je opnieuw (of nog steeds) single en je bent jouw jonge jaren al voorbij. Waar kan ik nu een nieuwe partner vinden. Want ook ik wil mijn match voor het leven tegenkomen! Ik heb ook wel al wat bagage van de voorbije levensjaren met mij mee, wat nu?


Buitenbeentje


Je kan je nu wel het buitenbeentje voelen, maar dit is nergens voor nodig! Al jouw vrienden hebben een partner, bij etentjes zit jij daar alleen, met het nieuwe jaar wensen ze jou geluk in liefde toe, je moet alleen voor de kinderen/kleinkinderen zorgen… Vergeet het gevoel van het 5de wiel aan de wagen, je bent helemaal niet alleen. Want jawel bijna 1 op 2 is singel, dit wil dan ook wel weer zeggen dat jouw dekseltje of potje nog wel ergens rondloopt en het zeker niet te laat is. Singles genoeg!


EISENLIJSTJE


Je bent helemaal niet gedoemd om alleen te blijven, we blijven positief. De zoektocht naar een nieuwe liefde zal niet meer zo vlotjes gebeuren als toen je 20 jaar was. We hebben het probleem gevonden, jouw eisenlijstje, dit lijstje maakt het er allemaal niet makkelijker op. Veel mannen verwachten bijvoorbeeld nog het uiterlijk en lichaam van een jonge vrouw, stay realistic! Schrap jouw eisenlijstje en het komt al sneller in orde om jouw match voor het leven te vinden.

WEES NIET ANGSTIG


Wees niet bang om iemand nieuw te leren kennen. Iedereen verdiend een geliefde aan zijn/haar zijde, ja ook jij! Wijs iemand niet meteen af eens je ergens een verschil ontdekt. Blokkeer niet al jouw kansen door te verlangen naar het perfecte.


VERANDERING KAN GEEN KWAAD


Je hebt al zoveel levensjaren opgebouwd, je hebt vaste hobby’s, vriendengroep, routines en een eigen leven. Logisch dat je al een hele bagage met je mee hebt, maar je bent niet alleen. Vergeet niet dat verandering geen kwaad kan en je ook eens van bepaalde routines en dergelijke kan uitstappen en overstappen op iets nieuws.


EERSTE STAP


Kijk eens goed rond, jawel dat is de eerste stap. Stel jezelf open voor nieuwe ervaringen, nieuwe mensen en wie binnenkort wel jouw nieuwe partner. Dit kan overal, vergeet ook zeker niet je eigen netwerk. Laat dus kennissen en vrienden weten dat je openstaat voor iemand nieuw aan jouw zijde. Wie weet hebben zij wel iemand leuk in gedachten voor jou. En dan zit de vriendengroep al mee. Sta ook open voor gesprekken in het openbaar, aan de schoolpoort, onderweg naar jouw werk,… Een tipje hiervoor: laat die gsm in jouw broekzak of handtas.


ONLINE OF OFFLINE


Mannen voelen vaak minder een rem online. Online daten kan dus zeker ook nog altijd succesvol zijn. En wie weet ben je al snel op je eerste date. Niet iedereen is altijd even snel met de kennis van het online gebeuren, daarom heb je al een geluk nog altijd offline. Iemand spontaan ontmoeten is niet altijd even gemakkelijk, daarom helpen wij Ciao Matchmaking jou ook nog altijd graag verder met het vinden van jouw perfecte match. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt.