top of page

Maak hem verslaafd aan jou


Verleid elke man

Wat is de magische techniek om ervoor te zorgen dat een man geïnteresseerd wordt en blijft? Hoe zorgt ervoor dat hij zal smeken om je nog eens te zien? Kortom, hoe zorg je ervoor dat een man vollédig verslaafd wordt aan jou?


Het geheim, lieve dames, zit hem in het communiceren van jouw standaarden. 
Zet je standaarden

Een van de grootste problemen die vrouwen ondervinden is het communiceren van hun standaarden aan mannen. Meer nog, veel vrouwen weten vaak zelf niet wat hun standaarden precies zijn. Ze hebben dit nooit uitgemaakt voor zichzelf. Wat is oké voor een man om bij mij te doen en wat niet? En hoe communiceer ik deze standaarden aan een man zonder dat ik te agressief overkom of als een zeur? Je herkent de volgende situatie wel: "Ik vind wat hij doet niet leuk maar toch zeg ik niets van omdat ik het niet ‘ongemakkelijk’ wil maken.". 


Maar let op dames: jouw standaarden communiceren is een van de meest aantrekkelijke dingen die een vrouw kan doen. Als je dit kan, zorgt dat ervoor dat je je op een totaal ander niveau aantrekkelijk maakt voor een man dan de meeste vrouwen. 


Te zoet of te zuur? 

Hoe doe je dit nu? Hoe communiceer je jouw standaarden aan een man?  We horen je het al denken: “Geef dan eens een voorbeeld, zo makkelijk raakt hij toch niet verslaafd aan mij!”. Graag! Beeld je het volgende even in. Je bent net op eerste date geweest. Zo eentje waar je de tijd uit het oog verliest en je afvraagt waarom een avond zo kort is. Zalig gevoel, hé? Wel, na die date zal hij vragen of je nog mee iets komt drinken bij hem thuis.


Er zijn (meestal) twee types dames. Eentje die heel agressief zal zeggen: “Neen wat denk je wel, toch niet op de eerste date.”. Dit antwoord raak zijn ego en zorgt ervoor dat hij niets meer zal durven ondernemen. Het tweede type vrouw is dan weer ‘te lief’. Zij zal een excuus verzinnen zoals: “Ik kan niet ik heb te veel werk.”. Hij zal nooit weten of het een écht excuus is of niet en kent haar standaarden niet. Of ze gaat gewoon mee omdat ze geen ‘nee’ durft te zeggen.


Even samenvatten: de agressieve vrouw toont haar standaard maar verbrijzelt het ego van de man en verlaagt de kansen op een tweede date enorm. De lieve vrouw creëert geen respect, zorgt ervoor dat zijn “interesse” daalt en verlaagt zo wederom de kansen op een tweede date.


een zakje chips 

Hoe zou je nu in dit voorbeeld jouw standaarden op een goede manier kunnen communiceren? Wel, denk eens aan de voedingsindustrie, wanneer zij een zakje chips maken zoeken ze de perfecte ratio tussen zoet en zout die ervoor zorgt dat je steeds meer wilt en dit zorgt ervoor dat je steeds meer wilt. Het juiste evenwicht. Je moet altijd hét perfecte evenwicht zoeken in jouw communicatie met een man.


Wat is nu het perfecte evenwicht als we naar ons voorbeeld kijken? De dame die hem vrij kordaat afwijst kan je zien als ‘te zuur’. Zij creëert geen verlangen of enthousiasme maar enkel afwijzing en een slechte spanning. De vrouw die meteen meeging of een excuus verzon was ‘te zoet’, de man zal zijn interesse in haar snel verliezen, haar niet respecteren en uiteindelijk minder aantrekkelijk vinden. 


Het perfecte evenwicht

De vrouw die het perfecte evenwicht bereikt in deze situatie doet het volgende, zij zegt tegen de man: “Er is een deel van mij dat heel veel zin heeft om mee te gaan met jou maar het is niet mijn stijl om zo snel te gaan. Maar laten we nog eens afspreken volgende week.”. 


Dit is het perfecte evenwicht. Ze zegt eigenlijk drie dingen hiermee: 


  1. “Er is een deel van mij dat wilt meegaan met jou want ik vind je aantrekkelijk en interessant.” Hiermee creëer je interesse en spanning op een goede manier. Zijn ego is gestreeld. 

  2. “Maar dat is niet mijn stijl ik ga niet zo snel.” Hier communiceert ze haar standaard.

  3. Maar laten we nog eens afspreken volgende week.” Hier opent ze de deur zodat hij een stapje hoger moet gaan en zijn best moet doen.


Deze drie stappen zorgen ervoor dat de man helemaal gek wordt en geïnteresseerd is én blijft. Hij zal nog net zoals bij een zakje chips, nooit genoeg krijgen omdat het evenwicht tussen ‘zoet’ en ‘zout’ perfect is.

Comments


bottom of page