top of page

Relatiebemiddeling, wat is dat eigenlijk?

“Hoe gaat dat nu juist in zijn werk?” Zal je jezelf wel eens afvragen. Het woord relatiebureau of relatiebemiddelaar valt vaak, maar eigenlijk weinig mensen die weten wat de werking echt inhoudt. Zou jij het zo kunnen zeggen? Natuurlijk min of meer wel. Om de werking van relatiebemiddeling helemaal te begrijpen, lees je op dit moment de juiste blog. Neem je tijd! Relatiebemiddeling, dus eigenlijk wat relatiebemiddelaars doen, zal géén geheimen meer voor jou hebben. 


relatiebemiddeling

In een notendop


Relatiebemiddeling houdt eigenlijk in dat iemand zijn liefdesleven (voor een tijdje) uit handen geeft. Niet zomaar aan een wildvreemde natuurlijk. De persoon die zich bezighoudt met dat liefdesleven is een gedreven expert op het vlak van matchmaking. Samen wordt er gezocht naar een perfecte match. 


Kennismaking


Nadat iemand telefonisch of via de website contact opneemt met een relatiebemiddelaar, nodigen ze jou uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens die afspraak lichten ze hun aanpak in detail toe, leren ze elkaar beter kennen en wijzen ze u een persoonlijke matchmaker toe. Het team van relatiebemiddelaars luistert naar jouw verhaal en stelt kritische en doortastende vragen. Ze moeten je natuurlijk écht door en door leren kennen. Op basis van een grondige persoonlijkheidsanalyse brengen ze in kaart wie je bent, wat je verlangt van een relatie en hoe jouw ideale droompartner er uitziet. Klinkt dit al goed in de oren? Kijk snel naar de tweede stap van relatiebemiddeling. 


De zoektocht


Na een zorgvuldige analyse van jouw profiel, wensen en voorbije ervaringen gaan we op zoek naar jouw droompartner. Het professionele team in ons relatiebureau stelt onder leiding van jouw persoonlijke matchmaker een portfolio samen van interessante, potentiële matches. We stemmen deze uiteraard steeds af op jouw wensen en passen de portfolio aan waar je dat verkiest.


De date zelf


Ben je enthousiast over één of meerdere van onze singles? Yes! Dan plannen ze een date in. De dag vóór deze date ontvang je elkaars gegevens. De ontmoeting zelf stemmen ze volledig af op de voorkeuren en de persoonlijkheid van zowel jezelf als van uw date. Zijn jullie avontuurlijke types? Dan regelen ze voor jullie een opwindende activiteit. Houden jullie eerder van een goed gesprek met een lekker glas wijn? Dan reserveren ze een tafeltje bij een gezellig restaurant. Kortom, ze zorgen voor het ideale kader waarin jij en jouw date de tijd krijgen om elkaar te leren kennen. Zoals je aanvoelt, voor élk wat wils. De waarden en normen die jij hooghoudt, zullen zich weerspiegelen in hun service. 


Feedback


Na iedere date is elke relatiebemiddelaar, heel benieuwd naar jouw feedback. Op basis hiervan evalueren ze het verdere verloop. Voldeed de date aan jouw verwachtingen? Willen jullie elkaar nog eens ontmoeten of gaan ze verder met hun zoektocht? Ze bieden steeds een luisterend oor, volgen je nauwgezet op en zoeken verder tot ze jouw droompartner gevonden hebben. Opgeven staat niet in hun woordenboek, hopelijk ook niet in het jouwe. Comments


bottom of page