Single? So what?!


Vrije vrouw

Waarom zijn mensen altijd zo bang om alleen te zijn? Je bent single, wat maakt dat uit! Doe wat je wilt en leef je leven zoals geen ander! Jullie kennen de uitspraak "Happy single" toch?


Mensen kunnen ondanks hun drukke baan, leuke vriendengroep, interessante hobby’s, kinderen of huisdieren zich toch alleen voelen. Het gemis van intimiteit, delen van lief en leed en het idee van samen oud worden. Dit gemis en het gevoel van alleen zijn kan een zware belasting veroorzaken.Gelukkig zijn met jezelf

Wees eerst gelukkig met jezelf, voordat je gelukkig kan zijn met een ander. Je hebt geen partner nodig om je niet meer alleen en ongelukkig te voelen. "You got you baby!"

Juist omdat je geen aandacht meer hoeft te richten op een partner, gaat de aandacht naar, juist: jezelf! Je hebt de tijd om jezelf te ontwikkelen en jezelf te leren kennen.


Daten met jezelf

Je zal wel denken, wat? Ja, je leest het goed! Daten met jezelf. Neem jezelf mee uit eten, naar de cinema of ga ergens een koffie drinken! Normaal gezien zou je toch voor de salade zijn gegaan, maar nu trakteer je jezelf op die lekkere stuk biefstuk. En oh ja, het dessertje hoef je ook niet te delen. Een romantische zwijmel film vond je ex maar niks, nu kan je volop genieten van de film! Stap uit je comfortzone en gun jezelf je ideale date. Op deze manier werk je ook aan je zelfvertrouwen!


Tijd voor een nieuwe hobby

Als je daten met jezelf toch te spannend vindt, kan je ook op zoek gaan naar een nieuwe hobby! Cursus Aziatisch koken, bokslessen, zumba-dansen, golfen, een muziekinstrument leren te bespelen. Er zijn zoveel leuke hobby's, en wie weet leer je zo wel nieuwe mensen kennen. Twee vliegen in één klap! 😉


Make-over

Als je net terug single bent na een relatie kan je soms wat minder in je vel zitten. Een make-over van jezelf of van je huis is een goede manier om weer terug op te fleuren! Ga lekker naar de kapper, of verwen jezelf met een manicure of pedicure. Of bestel paar leuke dingen die jouw woonkamer weer helemaal nieuw doet lijken!