top of page

Valentijn verrassingen die niet mainstream zijn


Ben je op zoek naar de beste verrassingen voor valentijn om dit jaar de dag van de liefde net iets origineler te vieren? Valentijnsdag is maar één keer per jaar en dan wil je niet de hele dag Netflixen en chips eten, toch? Je wil iets geks, leuks, interessants en spannends doen met jouw droompartner. Ook wil je niet zoals elk jaar gaan uit eten in hetzelfde restaurant, dat is zó cliché. Nee, je wil het dit jaar helemaal anders aanpakken, je gaat alleen voor originele Valentijnsdag ideeën en niemand houdt je tegen. Met dit onderstaande lijstje wordt jouw Valentijnsdag alles behalve saai. 


verrassing valentijn

Beleef jullie eerste date opnieuw


Ga terug naar de plek waar het allemaal begon. Er is niets romantischer dan dat, vind je ook niet? Als jullie bijvoorbeeld op jullie eerste date uit eten zijn gegaan, ga dan weer naar hetzelfde restaurant en bestel precies dezelfde gerechten. Denk terug aan dat spannende gevoel toen je hem voor het eerst zag en zoen hem daarna alsof het de eerste keer is.


Verzin de verrassingen samen


Vul een grote glazen pot met briefjes waarop jullie hebben geschreven wat jullie nog allemaal met elkaar willen doen. En nee, dan bedoelen we niet alleen wat je wilt doen in de slaapkamer. Het gaat hier om kleine dingen. Bijvoorbeeld een wandeling in het nieuwe stadspark of een cocktail bij die nieuwe bar om de hoek. Neem het potje mee naar een mooie plek waar je de zonsondergang bekijkt, ontkurk een flesje champagne en neem om de beurt een briefje. Verrassingen verzekerd. Think out of the box, euhm, glazen pot!


Samen een weekend naar Londen/Parijs/Berlijn


Mag het eens dat tikketlje extra zijn? Dan is deze verrassing voor Valentijn iets voor jullie. Doe eens gek en boek een weekendje naar een leuke stad in de buurt. Tip: hou een tijdje de website van wat low cost airlines in de gaten, de prijzen verschillen van dag tot dag! Zeg niets tegen je partner en vertel pas op het vliegveld waar jullie naartoe gaan. De voorpret is bijna leuker dan het daadwerkelijke tripje. Begint het al wat te kriebelen? Ga samen de stad verkennen, ga op avontuur en vergeet vooral niet te genieten. Als je hem/haar naast je ziet stralen, kan jouw Valentijn in ieder geval niet meer stuk.


Maar is deze verrassing net een tikkeltje te duur? Kunnen we ons voorstellen. Wie zegt er dat een citytrip in België of Nederland niet mogelijk is? Een weekendje Maastricht, Antwerpen, Den Haag of Gent? Romantiek verzekerd én beter voor de bankrekening op het einde van de maand. 


Valentijn als single? Geen probleem. Wist je dat 2 miljoen Belgen Valentijn als single doorbrengen? 25% daarvan spendeert het zelfs met vrienden of familie. Pas de bovenstaande tips wat aan en beleef een heerlijke single Valentijn!Comments


bottom of page