top of page

Wat vrouwen zoeken in een man


Het is één van die dingen waar wij mannen ons hoofd over kunnen breken. Wat zoeken vrouwen in een man? Ze zegt het één en vervolgens doet ze iets helemaal anders...


Er zijn talloze boeken over geschreven, films over gemaakt en met emotie beladen liedjes over gecomponeerd. Het is één groot mysterie. In deze blog kom je te weten wat vrouwen precies zoeken in een man en hoe je haar vervolgens helemaal gek maakt.Een gepeperde bankrekening

Wat doet vrouwen hun harten sneller kloppen en hun ademhaling versnellen? Neen heren, het is geen mooie auto, een bos bloemen of een gepeperde bankrekening. Het gaat allemaal om de juiste emoties. Vrouwen willen sterke positieve emoties ervaren.


Ze kan perfect gaan uit eten met de man die haar meeneemt naar het meest prestigieuze restaurant in de stad, maar terwijl ze daar is, is ze aan het denken aan de gast die haar heeft uitgedaagd, verward, opgewonden heeft en al deze andere krachtige, verrukkelijke emoties heeft bezorgd aan haar.


Maak haar helemaal gek

Als jij haar verslaafd wil maken aan jou, dan moet je inspelen op de juiste emoties. 

Indien je haar dit niet kan geven of je probeert dit enkel te doen op een koude, materialistische manier zoals opscheppen met jouw nieuwe flashy auto dan kan het wel eens zijn dat ze ‘plotseling’, als donderslag bij heldere hemel, op een zondagochtend zegt dat ze niets meer wilt met jou.


Hoe zorg je er nu voor dat een vrouw sterke positieve emoties bij jou ervaart. Wel, als je deze vier tips toepast maak je haar gegarandeerd helemaal gek. 


Tip 1: LEIDING NEMEN

Een van de grootste zaken waarom relaties of dates voor haar een onaangenaam, ongemakkelijk en saai gebeuren zijn, is doordat de meeste mannen de teugels van het gesprek of de date niet durven vast te nemen. Durf dominant te zijn en de leiding te nemen. 


Het zorgt ervoor dat vrouwen zich veilig voelen en dat vinden ze heerlijk. Vrouwen vinden het niet alleen fijn, ze houden ervan. 


Tip 2: Durf Haar Uit Te Dagen

De tweede tip om haar sterkte positieve emoties te geven is haar uitdagen. Vrouwen houden van uitdagingen. Indien je de leiding neemt en haar daarenboven durft uit te dagen, dan gaat er vuurwerk af tussen jullie.


Leuke uitdagingen zijn namelijk een goede bron van sterke, intense emoties. Het is een soort barrière die jij bewust plaats tussen jullie en deze barrière doet dienst om de spanning op te bouwen.


Tip 3: Mysterieus Zijn

De nummer 1 afknapper van vrouwelijke interesse en seksuele spanning is voorspelbaarheid.  Weet je wat een gigantische #1 killer van alle vrouwelijke interesse en seksuele spanning is?


Als ze voelt alsof ze weet wat het volgende is wat er gaat gebeuren dan heeft ze geen reden om het boek uit te  lezen, en ze verliest haar interesse beetje bij beetje en gaat verder. Wat is er beter dan voorspelbaar zijn? Mysterieus zijn. 


Denk maar aan James Bond. Wanneer hij zijn ding doet en met vrouwen flirt is hij niet gretig en over duidelijk geïnteresseerd. Hij houdt het eerder rustig, stoïcijns en serieus. Maar toch heeft hij dat klein en ondeugend glimlachje.


Tip 4: Wees Passioneel

De laatste tip om haar die sterke positieve emoties te geven die ze wilt ervaren is door passioneel te zijn. Passie is misschien wel de beste manier om een vrouw te verleiden.


Wanneer jij passioneel over iets bent kan dit zich overdragen naar haar toe. Dit noemt men de “Wet van Emotionele Overdracht”. De makkelijkste manier om dit te doen? Doe dingen die jij wilt doen. Dat zorgt voor passie in jouw leven die je vervolgens kan overdragen naar haar toe. Iemand gepassioneerd in het leven zien staan is het grootste afrodisiacum dat er bestaat.


Conclusie… 

Zeg niet wat jij graag zou willen horen. Things don’t work that way. Vrouwen zijn en blijven een speciaal ras. Toch? ;-)


Comments


bottom of page