Welke fout maak jij volgens jouw horoscoop?


Fout horoscoop

Iedereen maakt wel eens fouten en dat is zeker niet erg. Zoals wel vaker gezegd, nobody is perfect! Jouw persoonlijke horoscoop vertelt meer over jou dan je denkt. Zoek jouw horoscoop op en zie waaraan jij kan werken.


Bij het zoeken naar jouw persoonlijke match, hou dan zeker rekening met jouw minpuntjes en probeer ze aan te passen. Matchmaking is key.


STEENBOK

23 december - 20 januari


Je kan zeer koppig zijn en je bekijkt ook alles eerder rationeel dan emotioneel. Probeer af en toe ook eens romantisch uit de hoek te komen. Maak voldoende tijd voor jouw partner, het leven is niet alleen werken.


WATERMAN

21 januari - 18 februari


Je ervaart snel bindingsangst, heb geen bang om jouw gevoelens te tonen. Dit zal je al een eind op weg helpen. Laat de liefde van jouw partner gewoon op jou afkomen. Vergeet ook zeker niet jouw beloftes na te komen. Je staat er wel voor gekend dat niet te doen.


VISSEN

19 februari - 20 maart


Je bent de perfecte gesprekspartner, jammer genoeg ben je wel super gevoelig en niet altijd even praktisch. Droom niet te ver weg, visjes. Overlaad jouw match niet te veel met liefde. En je moet je niet te veel onzeker voelen, ga er maar vanuit dat jouw partner je echt graag ziet.


RAM

21 maart - 20 april


Je bent een optimistisch en eerlijk persoon, je ontbreekt zeker niet aan zelfvertrouwen. Je neemt ook graag de leiding in het fysieke contact met jouw partner. Probeer minder impulsief te zijn als het jou even niet meezit, want dan kan je wel eens agressief worden. Hou die boosheid en jouw frustraties dus zeker onder controle.


STIER

21 april - 21 mei


Je bent een sensueel, betrouwbaar en ambitieus persoon. Maar je kan al wel eens koppig zijn en denken dat heel de wereld om jou draait. Jouw partner heeft ook dromen en wensen, vergeet die niet. Als jouw partner met een andere man/vrouw opstap is, word je meteen jaloers. Hou die onnodige jaloezie onder controle en gun jouw geliefde ook vrije tijd met anderen.


TWEELINGEN

22 mei - 21 juni


Je blijft altijd jezelf en bent een eerlijk persoon, je hebt dus een zachte kant. Waardoor je ook wel zeer sterk en onvoorspelbaar kan zijn. Je bent slim genoeg om over alles mee te kunnen praten, hierdoor kan je soms wel eens betweterig kan zijn. Blijf dus goed luisteren naar wat jouw partner te vertellen heeft. En let op dat je niet met jouw eerlijkheid, jouw partner kwetst.


KREEFT

22 juni - 23 juli


Je bent een zachtaardig persoon en voor jou is familie super belangrijk. Je vindt het wel niet altijd even makkelijk om jouw gevoel uit te drukken, hierdoor kan je jou nog al snel terugtrekken. Jouw grootste angst is om afgewezen te worden door je match en daardoor kan je wel eens rancuneus worden. Kreeften, vergeven is belangrijk voor een goede relatie en je voelt jou daardoor ook snel beter.LEEUW

24 juli - 23 augustus


Je hebt een warm hartje en je houdt van actie. Het is wel geweten dat je graag in de belangstelling staat, je hebt enorm veel aandacht nodig en je kan wel eens koppig zijn als het om een mening gaat. Als jouw partner gelijk heeft, geef dit dan ook toe. Last but not least, geef jouw partner ook eens de kans om in de spotlight te staan.


MAAGD

24 augustus - 23 september


Je bent een opmerkzaam en analytisch persoon, je bent ook wel betrouwbaar en behulpzaam. Jij voelt meteen iets aan als er iets scheelt en staat gekend voor je perfectionisme. Waardoor je snel frustraties krijgt bij een onordelijke partner, niet iedereen is zo perfectionistisch als jou. Wees minder kritisch maagden, jouw match zal het appreciëren!


WEEGSCHAAL

24 september - 23 oktober


Je bent een echte diplomaat en je kan zeer goed luisteren. Kritiek aanvaarden vind je super moeilijk, je bent namelijk ook behoorlijk ijdel. Je hebt veel bevestiging nodig van anderen, waaronder vele complimentjes. Blijf steeds trouw aan jouw partner.


SCHORPIOEN

24 oktober - 22 november


Je bent een evenwichtig persoon en je bent moeilijk van jouw idee af te brengen. Je bent een trouw en betrouwbaar persoon en vaak zeer ambitieus. In jouw relaties kan het tot ruzies leiden dat je jouw werk vaak op de eerste plaats zet. Jij staat ook wel gekend voor jaloezie, probeer jouw partner meer te vertrouwen en vermijd frustraties.


BOOGSCHUTTER

23 november - 22 december


Je bent een optimistisch persoon en ziet altijd alles positief. Soms kan je wel iets te rechtuit zijn, waardoor je andere mensen kan kwetsen. Probeer ook iets meer orde en geduld te hebben, zo kan je discussies vermijden met jouw partner. Je hebt vaak ook te veel zelfvertrouwen. Probeer die “te” overal weg te laten, boogschutters.